Autobedrijf Hartendorp

Het bedrijf is in 1981 gestart met alleen een werkplaats. Zoals medeoprichter Jaap Hartendorp toen al zei: “een uitstekende werkplaats is de basis voor elk autobedrijf“. Die filosofie treft u vandaag de dag nog steeds aan binnen ons bedrijf. In de werkplaats wordt uw auto dan ook met de meeste zorg gerepareerd of onderhouden, maar voor complete restauraties van uw oldtimer doet u eveneens niet te vergeefs een beroep op onze deskundigheid.

Als dealer beschikken wij over de kennis, specifieke gereedschappen en onderdelen om uw auto, ongeacht welk merk, in topconditie te houden.

Om u als klant niet te confronteren met onaangename financiële verrassingen hanteren wij een all-in prijssysteem. U krijgt altijd de meest scherpe reparatie-offerte.

U hoeft voor het aanschaffen van banden en uitlaten de concurrentie niet meer te bezoeken. Hartendorp monteert banden met een korting van 15 tot 25% en levert een uitstekende uitlaat tegen een scherp concurrerend tarief. Maar niet alleen deze onderdelen hebben een scherp prijskaartje! Want naast de originele fabrieksonderdelen bieden wij u ook een compleet assortiment onderdelen aan met eveneens die scherpe prijsstelling.

Binnen ons bedrijf zijn de communicatielijnen kort, wat de communicatie tussen u en ons ten goede komt. Kortom een echt familiebedrijf met een meer dan enthousiast team medewerkers.

Edwin Hartendorp

APK Keurmeester
Eigenaar

Jurriaan Hartendorp

APK Keurmeester
1e Monteur

Quinty Philippine Hartendorp

Allround Medewerkster

Nico Commu

Handyman

Restaurateur
1e Monteur